Čitava regija još uvijek tuguje nakon smrti kantautora Đorđa Balaševića ali ne i sin Cece Ražnatović, Veljko. Sin folk dive Cece negativno je reagovao na brojna opraštanja od Balaševića.

 

Naime, na njegovu izjavu o preminulom Balaševiću oglasio se i Cecin bivši prijatelj Saša Vidić koji je žustro reagovao na Veljkovu izjavu.

 

” Ti ne pričaj o Srbima, o poštovanju. Tim riječnikom se obraćaj maminim drugarima u zatvoru “– napisao je Vidić pa dodao:

” Sin ratnog zločinca, pljačkaša sa obje strane rata. Patriotizam je ispoljavao mučenjem Hrvata i Srba koji nisu htjeli u njegovu izmišljenu vojsku da kradu po Hrvatskoj i Bosni. Ti nemaš pravo da pričaš o bilo kome, ti imaš zabrane zajedno sa cijelom porodicom da uđeš u Ameriku, da ne pričam o nekim EU zemljama. Ti nekom kažeš “p*šaš po nama”, mater ti šalje poruke preko Instagrama kako joj ej tobož teško zbog smrti Đorđa Balaševića. Ti mrtvog čovjeka, umjetnika javno pljuješ! Ti koji imaš osam godina škole i lažnu diplomu fakulteta iz Laktaša! “– u opisu fotografije napisao je Vidić.