Voditeljica Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje javnost svojom iskrenošću, te svojim stavovima o gorućim temama te i o pojedinim osobama. Tako je prošle godine veliku paćnju izazvala kada je javno svoje kolegice isprozivala rekavši da ne znaju da obavljaju posao.

 

” Jovana Jeremić može sve, zato što je to ona, ona se ne folira!” – rekla je Jovana jednom prilikom i stavila do znanja da je prema njenom mišljenju ona jedna od rijetkih koja je iskrena, te se dotakla koleginica koje se kako ona kaže foliraju:

 

” Ja sam po tom pitanju mnogo stroga. I uvijek kažem teško onima jednog dana ako ja postanem na nekoj televiziji glavni i odgovorni urednik zato što će se znati rad, red i disciplina. I biću jako stroga po tom pitanju ko može da stane ispred kamere. Zašto? Zato što stvari moraju da se nazivaju pravim imenom. Ja sam protiv toga da se voditeljke lažno predstavljaju, a mnogo ih je. Ne znam, evo uzmu, napišu ime neke moje koleginice za koju znam da nikad nije napisala jedno pitanje, da nije u studiju uopšte kada vodi program, jer joj se to vidi po faci. Ima facu k’o tele kada postavlja neko ozbiljno pitanje. Kakva novinarka?!” – rekla je Jeremićeva i tada šokirala sve.