Kristijan Golubović je prije potpisivanja ugovora sa produkciju razgovarao sa ženom Ivanom te joj rekao da ni pod kojim uslovima ne smije uči u rijaliti jer bi time pokvarila sve njegove planove i taktiku u ovom rijalitiju. Kako prenose mediji njegova jedina slaba tačka jesu žena i djete , te će ga izbaciti iz takta kada vidi Ivanu da ulazi.

“Ivana je žena koja je van svih estradnih, rijaliti dešavanja i nikada nije volelja da se zna njen identitet. Ona podržava Kikija u svemu, ali sve dok ona nije predmet štampe i pisanja. Ovoga puta nešto se kod nje desilo i ona je čak pristala da pregovara o ulasku u najgledaniji rijaliti na Balkanu. Produkcija zna da bi to izazvalo haos, ali bukvalno haos. Ponudili su joj pozamašnu cifru da bude unutra neko vrijeme, ne do kraja, a u pitanju je suma od koje vam se vrti u glavi, pa je i sama Ivana bila satjerana u ćošak ovom ponudom. Vidjela je kako je bilo kada je trajala korona i kako je teško vrijeme bilo tada. Kada se spoje njen i Kikijev honorar, mogu da srede cijelu kuću, koju su nedavno počeli da renoviraju na Senjaku. Kćerka je već porasla, ima ko da se brine o njoj za tih mjesec dana”, navodi izvor blizak porodici Golubović, pa nastavlja:

” Kristijan je napolju skovao planove šta će da radi. On je dobio sva imena učesnika i učesnica ranije, to je bio njegov uslov. Nije računao na to da Ivana može da donese takvu odluku da i ona uđe na imanje u Šimanovcima, to mu nije ni u malom mozgu. Znam da on nikako ne bi voljeo da me tamo vidi, ja sam posljednja osoba koju želi u rijalitiju. Vidjela sam da se mota oko Aleksandre Nikolić, ja ne želim isti scenario kakav je bio sa Stanijom i Balerinkom. Želim da mu budem kao iznenađenje, ali i otrežnjenje da ima mene i ćerku napolju”, poverila se Kikijeva žena navodno izvoru.

Navodno Ivana ulazi samo na nekoliko mjeseci .
Ivana se plaši kako će njen muž Kristijan da reaguje kada je bude vidio, plaši se da ne napravi neki haos. Ona zna da je on lud i plahovit, te da nema pardona ni rezona ni prema kada mu padne roletna. Moraće nekako da mu kaže da su u pitanju velike pare i da je to zarad finansijske sigurnosti djeteta. Ivana se samo plaši da kako će se drugi takmičari prema njoj ponašati jer ona zna da, ako je neko bude poprijeko pogledao, Kiki će da lomi vilice. “Nisu samo pare presudne, želim da ga iznenadim, da vidi da sam spremna na sve samo da budem pored njega. Samo se plašim da se ne zakačim sa nekim, taj neko se neće lijepo provesti, on je spreman za mene da ubije, ali i ja za njega. Ne mogu da budem duže od mjesec dana zbog djeteta” rekla mi je Ivana kada smo se vidjele pre tri dana”, završava dobro upućen izvor.