Supruga popularnog tenisera Novaka Đokovića , Jelena Đoković podijelila je fotografiju iz kreveta pa se obratila svojim pratiocima.

Naime , Jelena je objavila fotografiju bez šminke i nasmijana, pa poručila svojim fanovima:
” Život je danas uredio da tako sve neke stvari idu mimo plana i jedino što sam mogla je da se prepustim i vjerujem da će biti sve ok “ – navela je Noletova supruga i dodala:
” Evo dok sumiram utiske, šaljem svim mamama, tatama i vaspitačima i stručnim licima koji su pratili ovih 15 webinara posljednjh nekoliko mjeseci puno ljubavi. I zahvalnost. Baš smo porasli zajedno! Pisali ste mi da se osjećate ohrabreno, podržano, da se lakše nosite sa dječijim promjenama i fazama. Kakve sjajne promjene i za vas i za decu i za cijeli svijet. Hvala vam ” – rekla je Jelena između ostalog, dok su se pozitvni komentari na njenu objavu samo nizali.

View this post on Instagram

Uh kakav završetak ovog ciklusa webinara. Život je danas uredio da tako sve neke stvari idu mimo plana i jedino što sam mogla je da se prepustim i verujem da će biti sve ok. @smiljana4791 nedostaja si nam svima ❤️ Evo dok sumiram utiske, šaljem svim mamama, tatama i vaspitačima i stručnim licima koji su pratili ovih 15 webinara poslednjh nekoliko meseci puno ljubavi. I zahvalnost. Baš smo porasli zajedno! Pisali ste mi da se osećate ohrabreno, podržano, da se lakše nosite sa dečijim promenama i fazama. Kakve sjajne promene i za vas i za decu i za ceo svet. Hvala vam! 🙏 Današnja tema o seksualnoj eduakciji je pokrenula baš jednu lepu razmenu izmedju roditelja i pokrili smo dosta bitnih tema: – da svako ima u sebi i žensku i mušku energiju i koliko je bitno za balansiran život da ni jednu ne sputavamo – da razgovor o seksualnosti i razlikama u polovima treba da bude kontinuiran i prilagodjavan dečijem uzrastu – da su naše reakcije ključne za stvaranje prijatnog i ohrabrujućeg okruženja za dete da može da postavlja pitanja i poveri nam se – šta je prihatljiv a šta neprihvatljiv dodir – da ne teramo decu da grle i ljube druge ljude (uključujući i rodjake i bake i deke) ako to ne žele jer tako stvaramo zbunjujuće okruženje za njih da ne znaju kada i kome smeju da kažu NE (seksualno uznemiravanje obično dolazi od bliskih ljudi); …. a ostale beleške pročitajte na @novakfoundation kanalima. Koji su vaši zaključci? Sve u svemu – hvala vam! Mi nastavljamo da kreiramo sadržaje za vas i za mališane. Pišite nam, javljajte vaše male pobede i izazove i korak po korak – rastemo zajedno. 💪❤️🙏

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on