Berguzal Korel poznata turska glumica, svima poznatija kao Šeherzada iz 1001 noći u martu je dobila drugo dijete s 49-godišnjim glumcem Halitom Ergençom kojeg pamtimo po ulozi Sulejmana. Iako su svi mislili da je njihov odnos savršen ipak nije.
Kako prenose turski mediji njih dvoje su na korak do raspada braka: “Ne slažu se oko mnogo stvari. Najgore je što Halit nije želio drugo dijete jer se smatra prestarim, a njegova supruga ga je nagovarala na to gotovo dvije godine. Kada je ostala trudna, bio je presretan, ali nakon što je rodila, u potpunosti se posvetila djetetu i on se sada osjeća zanemareno i zapostavljeno. Odlučili su se razići na nekoliko mjeseci, a nakon toga će odlučiti hoće li se rastati” – rekao je izvor blizak ovom paru.
Navodno se Onur počeo dopisivati sa drugom ženom :  “Nedostaje mu strasti i žara, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je hemije, ona se uopće ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao i svi drugi” , nadodao je izvor.
 ” Da, najlakše je otići kad je teško i pronaći su drugu ženu koja će zadovoljiti tvoje se*ualne potrebe i apetite. Jako jadno “ napisala je jedna njegova donedavna obožavateljica koju je, kako kaže, veoma razočarao,