Također je Ljupka priznala kako general Simić voli prirodne djevojke i da joj je jedina zamjerka što ju je varao.

Sada se pjevačica Ljupka Stević nalazi na vrhu javnosti od kada se na njenom profilu pojavile fotografije sa VMA gdje se vidi da joj je ruka previjena, a sve se to desilo nakon sinoćnjeg incidenta kada su automobili sada njenog bivšeg dečka izgrebani i razbijeni.

“Dobila sam krivičnu prijavu jer su me policajci zatekli kako čučim između dva automobila, a ja sam provjeravala da li su sve gume izbušene. Pustio mi je SMS poruku: “Ne prenagljuj previše, imala si napad bijesa, izbacila si to iz sebe”, eto to su njegove poruke. Ja sam njemu na tu poruku odgovorila: “Što ti glavu nisam izlomila” i onda sam opsovala. Ja znam šta želim u životu, 10 godina sam bila klinka koju je on vrtio oko prsta. Ja sam čekala 4 godine, i slušala njegova obećanja da mu djeca odrastu… Ja sam napunila 30 i 35 godina i tu se ništa nije promijenilo i na sve to, na cijelu tu priču, bila sam primorana da mu stavila aparat za slušanje i došla sam do toga da je u vezi sa tri osobe “– rekla je Ljupka sva u suzama.

“Ja bih rekla da su maloljetne. Sada sam saznala nešto što me je uništilo, ako ja svog partnera ne lažem, ne želim ni on mene da laže. Bitno mi je da nije narkoman, kockar. Njegova žena je znala za nas putem medija”– dodala je ona:

“On je toliko pitom, iako izgleda drčan, nikada on nije nasrnuo na mene. Jedini problem je što me je varao. Ja neću da sjedim kući dok on ide da j*be klinke “– zavaršila je pjevačica.

Rekla je kako general voli prirodne djevojke i da mu je zamjerka samo to što ju je varao sa 3 djevojke.