Torta kojoj je jednostavno nemoguće odoliti. Idealna je poslastica za bilo koju priliku kao i drage goste. Nešto što će se jako tražiti. Priajtno vam!

SASTOJCI:

175 g piškota
125 g maslaca
po 250 g malina, kupina i borovnica
10 listića želatine
500 g malomasnog svježeg sira
300 g jogurta
150 g šećera
1 pakiranje vanilin šećera
100 g soka od limuna
200 g vrhnja za šlag

PRIPREMA:

Razmrvite piškote u vrećici za zamrzavanje. Rastopite maslac te pomiješajte s piškotama. Pritisnite u kalup (promjera 26 cm) obložen papirom za pečenje, a potom stavite na 30 minuta u hladnjak. Operite, očistite i posušite bobice. Omekšajte želatinu. Pomiješajte svježi sir, jogurt, šećer, vanilin šećer i sok od limuna.

Istisnite pa rastopite želatinu, pomiješajte je sa 3 kašike smjese od sira, a potom dodajte u preostalu smjesu. Stucite šlag pa ga umiješajte u smjesu. Potom dodajte oko 350 g bobica. Namažite kremu na biskvit. Tortu prekrijte pa stavite na 3 sata u hladnjak. Raspodijelite preostale bobice po torti, te ukrasite po želji.