Poznati pjevač nardne muzike Zoran Kalezić nikad nije krio u kakvim je odnosima bio sa Željkom Arkanom Ražnatovićem i koliko su se oni međusobno poštovali: “Kad je Arkan ubijen, Natalija (Arkanova prva supruga) njihova djeca, moja supruga Vera i ja smo iz naše kući otišli u Željkov dom. Moja majka je izgubila dva sina, dva moja brata. Znam koliko je to teško. Sjećam se suza Arkanove majke Slavke”, počeo je priču Kalezić.

 

Kako kaže pjevač on kao umjetnik bio je prisutan u Arkanovom životu i životu njegove porodice, ali je napomenuo, da je on čist kao suza: “Da je bilo nešto prljavo iza mene, neko bi od ovih dobročinitelja već napisao nešto. Ali nije me sramota da kažem da sam ga poznavao i da me je on uvažavao – zvao me viteže”, kaže Kalezić.

 

Dalje je opisao situaciju kada se našao u Arkanovoj kući nakon njegovog ubistva: “Kad sam ušao u Arkanovu kuću, njegova majka je plakala. Prišao sam joj i poljubio je. I sad, uvijek se kod nas dešava da neko bude uz Cecu, a neko uz Nataliju. To su neke naše balkanske priče koje nisu potrebne u tim trenucima. Natalija je bila otmjena kad je rekla – ”Nemojte mi pričati ništa o tome, od mene mu sve prosto, on je volio ovu ženu”, misleći na Cecu . ” E to to može samo jedna časna žena kakva je bila Natalija da kaže u trenutku kada je otac njene djece mrtav”.