Samo na kratko ako se ne vodi računa o ishrani i malo se opustite i kilogrami su tu a ne želite ih. Čim vidite salo i stomak odmah se bacate u akciju traženja savjeta i mišljenje stručnjaka kako skinuti a drugi se ne obaziru na to već to prihvate i nastavljaju dalje.

Svi koji se nastoje riješiti kako skinuti kilograme tragaju za savjetom a nutricionisti su ti koji će vam svakako najbolje pomoći. Jedna od savjeta koji se posebno izdvaja bazira se na korištenju tri sastrojka kojiu su prirodni.

Potrebno je da se napravi sok od tih sastojaka a oni umanjuju osjećaj gladi, ubrzavaju metabolizam što je jako bitno za skidanje kilograma a organizmu daje neophodnu energiju kako bi se izborio sa viškom kilograma na način da topi masnoće i izbaci ih iz organizma.

Sok o kome govorilo je od jabuka, sirćeta i meda koji je poznat od pamtivijeka. Ovaj msok se od davnina koristi za skidanje kilograma i na kraju sok od grejpa. Sok grejpa će stabilizovati šećer u krvi a razara masnoće. Potrebno je da se uzima jedna šoljica svježe cijeđenog soka grejpa pa da u njega dodate dvije kašičice jabukovog sirćeta i kašičicu meda. Sastojke treba dobro izmiješati i napitak se pije tri puta dnevno i to prije doručka, ručka i večere. Napitak se uzima sedam dana pa se pravi pauza od sedam dana i ponovite.