Pjevačica Indy Aradinović je operisala želudac i sada prolazi kro najteži period u svom životu , tom prilikom oglasio je se i pjevač Darko Lazić koji je imao istu operaciju i poslao poruku Indy s vjerom da će njeno stanje se stabilizovat.

“Čuo sam se sa Indi skoro, rekla mi je da ne može da jede, a za dalji oporavak i njeno trenutno stanje ne znam ništa. Uz Indi sam, držim joj palčeve. Biće to sve u redu, siguran sam u to”, – rekao je Darko.

Darko je imao operaciju u Bbeogradu i opisao je kroz šta je sve prošao prije i poslije operacije.  Darko  je uradio detaljne analize nakon čega je utvrđeno da li može na operaciju, a doktori mu nisu spominjali da bi mogao imati neke komplikacije nakon operacije.

“Ja sam radio operaciju u Beogradu. Prije operacije sam uradio detaljne analize i nisu mi rekli ni za kakve komplikacije. Kada su rezultati stigli i kada je potvrđeno da je sve dobro, imao sam intervenciju. U početku nisam smio ništa da jedem, a oporavak je protekao u najboljem redu. Nakon dva dana sam izašao iz bolnice. Prvo sam jeo kašice, sad već mogu da pojedem 2, 3 zalogaja mesa. Dobro se osjećam, sve je u redu, hvala Bogu”  – dodao je Darko.