Edita Aradinović je nedavno na Instagramu napisala da je njena sestra Indy u kritičnom stanju i da joj se bore za život. Tada je odlučila je i Indy da se oglasi iz bolnice.

„ Ono što je za sada najbitnije jeste da budem dobro i da se nalazim u sigurnim rukama. Doktori vode računa i daju mi sve što je potrebno. Snabdjevena sam svim lijekovima, infuzijom i kiseonikom. Sve što je vezano za abdomen ćemo videti kako će se odvijati. Teško dišem zbog vode u plućima koju imam. Drugo danas su mi radili gastroskopiju, te od toga imam mučnine. Ne znam još nalaze. Rečeno mi je da pijem vodu do sutra i da će mi javiti dalje šta će se dešavati “ – napisala je Indy. Na pitanje da li je istina da je u kritičnom stanju , Indy je napisala :

„ Mi ne znamo da li je moj život ugrožen ili ne. Dokle god sam u njihovim rukama, odnosno u bolnici sa doktorima to je najbolje riješenje. Život kao život sve zavisi od daljeg slijeda događaja. Dva puta sam otvarana i imala operacije koje su veoma teške, a nisam se nadala da će do svega ovog doći i da će mi u jednom momentu život visiti o koncu „ – dodala je Indy.