Na račun Anabele Atijas stigle su teške optužbe od Marka Miljkovića. Jedna od njih je da je nemarna majka i da je Ninu  , Luninu sestru često ostavljala bez novca i zanemarivala je.

On je istakao da je on Nini davao novac, na što je se oglasila i Nina i rekla da su to sve neistine koje Marko spominje u Zadruzi.

“Marko laže! Moja mama mene nikad ne bi ostavila bez para, te pare koje je Marko meni donio jesu pare koje je ona ostavila kod Pečenice da se meni donesu. Trebalo je da ja odem po te pare i nisam znala kako da mi neko donese te pare. Molila sam Iliju da mi nekako dostavi te pare. To nisu Markove pare, ja sam Lunu zamolila da mi se te pare donesu i ona je poslala Marka. To su te pare koje je mama ostavila za mene i koje je on meni donio”,- rekla je Nina , pa dodala :

“Slušam Marka i ne mogu da vjerujem šta priča! Sve je totalna laž! Mama mene nikad ne bi ostavila bez para, ona i kad ide na put ostavi mi novac i za hranu i za sve ostalo, tako da je to jedna totalna laž što on priča. Samo taj jedan put mi je donio novac koji je ona ostavila i on nema prava da joj prebacuje ništa. Moja mama to od njega nije zaslužila, treba da pokaže bar malo poštovanja prema njoj!” – rekla je Nina.