Velike optužbe je iznijeo Marko Miljković protiv Anabele Atijas, rekao je kako je ona nemarna majka, kako je svoju mlađu kćerku Ninu ostavljala bez para.

On je rekao kako je on lično odnosio novac, ali se sada oglasila i Nina Đogani da riješi situaciju. Nina je rekla kako je sve što je MArko pričao velika laž.

“Marko laže! Moja mama mene nikad ne bi ostavila bez para, te pare koje je Marko meni donio jesu pare koje je ona ostavila kod Pečenice da se meni donesu. Trebalo je da ja odem po te pare i nisam znala kako da mi neko donese te pare. Molila sam Iliju da mi nekako dostavi te pare. To nisu Markove pare, ja sam Lunu zamolila da mi se te pare donesu i ona je poslala Marka. To su te pare koje je mama ostavila za mene i koje je on meni donio”- rekla je Nina Đogani pa još dodala:

“Slušam Marka i ne mogu da vjerujem šta priča! Sve je totalna laž! Mama mene nikad ne bi ostavila bez para, ona i kad ide put ostavi mi novac i za hranu i za sve ostalo, tako da je to jedna totalna laž što on priča. Samo taj jedan put mi je donio novac koji je ona ostavila i on nema prava da joj prebacuje ništa. Moja mama to od njega nije zaslužila, treba da pokaže bar malo poštovanja prema njoj!”