U Knez Mihailovom centru Beograda, u noći prošlog četvrtka na petak , šokirani prolaznici pozvali su policiju  kada su vidjeli potpuno golog muškarca zaraslog u bradu i kosu kako trči ulicom.  Naime , muškarac je uhvaćen i prebačen u klinički centar a kasnije se ustanovilo da se radi o poznatom kreatoru Saši Vidiću, a iako smo svi navikli na njegove više nego oštre modne komentare, ovakav skandal niko nije očekivao.

” Svi smo u šoku. Ne možemo da vjjerujemo šta se dogodilo. Znali smo da Sale nije u najboljem stanju, dva mjeseca je bio u kući bez posla i nekih specijalnih primanja, nije se javljao prijateljima, ali da trči go po ulici… Primljen je na odjeljenje toksikologije, jer su mu pronađeni narkotici u krvi, pa je to vjerovatno razlog ovakvog sumanutog ponašanja. Policija je preuzela njegov slučaj, a kad su ušli u stan da izvrše pretres, zatekli su samo dvije stolice. Iako je prije dvije godine potpuno opremio dom, u njemu ništa više nije ostalo, pa se sumnja da je sve rasprodao zbog droge. Svi mi koji ga volimo smo u šoku. Šta mu se desilo, kako je došao do ovog stanja, do skora je radio, snimao autorsku emisiju “456 sekundi sa Sašom Vidićem”… Nadam se da će se ubrzo oporaviti i dozvati pameti, hvala Bogu samo da je ostao živ, sve ostalo će doći na svoje “ – izjavio je jedan blizak prijatelj.

” Jako mi je žao zbog svega što se izdešavalo Vidiću. Nisam mogao ni da pretpostavim tako nešto. Ne mogu da vjerujem da je tako brzo propao i dozvolio sebi da dođe u taj stadijum da trči go po ulici. Mi nismo u nekom specijalnom kontaktu sigurno godinu dana, ali mi je žao što je ovo dopustio sebi. Dobro je što je odmah hospitalizovan i što je u pravim rukama. Valjda će biti dobro “– rekao je Aca Lukas.