Vjerujemo da se svi sjećate oglasa od prije par mjeseci , koji jeobjavio 50 godišnji muškarac po imenu Taib Seferović koji je odlučio da potraži ženu za provod u krevetu ali ima i posebne uvjete. On za sebe kaže da je jako poseban tip, koji se sa već 11 godina oženio, dok je sa 13 dobio i svoje prvo dijete, a danas on ima preko 50 djece i oko 250 unuka koje je dobio sa 49 žene.

 

Tako vam u današnjem članku sličan oglas, a radi se o kabare pjevačici Pem Šo koja je prije nekoliko dana izjavila da je nevina i da je spremna da izgubi nevinost u 70 godini. Smatra da je sada došlo vrijeme da se uda, ali je postavila visoke standarde za muškarca svog života želi da je visok, crn zgodan i milione.

 

Ona tvrdi da se ljudi iznenade kako čuju koliko ima godina te je vjerovatno zbog tog što se nije udavala i rađala djecu. Puna je enrgije i jako je zabavna, a dodaje i da je dobar ulov. Uvijek se oblačila izazovno i oskudno, a na osnovu toga muških ponuda joj nije falilo, jer su oni mislili da je ona vrlo laka .