Najpoznatiji srpski tekstopisac je zasigurn Marina Tucaković koju je zadesila velika porodična tragedija o kojoj malo ko zna. Naime, Marina je jednom prilikom za domaće medije prvi put progovorila o najvećem životnom gubitku koji je doživjela.

 

Marina je u decembru 2008. godine izgubila sina Miloša. Ona je jednom rekla i akko je razmišljala da sebi skrati život posle gubitka sina ali i da joj je najteže u onim danima kada se godišnjica približava. “Najgori su bili ti prvi dani. Nekako vrijeme napravi ravnotežu. Možda suorovo zvuči, ali okrenuta sam porodici, poslu, prijateljima… Nisam ni prva ni posljednja kojoj se to desilo, ali eto, kako svi, tako i ja” – ispričala je Marina jednom i dodala:

 

” Presjekla sam. Kad je umro Miloš, postavila sam sebi pitanje: “Marina, da li ćeš da staviš metak na čelo ili ćeš da nastaviš da živiš?”. Izabrala sam da živim koliko-toliko. Guram, borim se sa tugom, ali ipak živim” – kazala je Marina jednom prilikom.

 

” Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo… Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu” – ispričala je Marina