Deja Kavaljero iz Brazila, manekenka i studentkinja, otkrila je da sa sobom uvijek nosi brze kovid testove kad treba da ima druženje na jednu noć i da joj je bitno da joj momak bude negativan na testu. Ona je navela da su joj testovi, koji su svima dostupni u apoteci, jedan od najvažnijih kriterijuma za odabir muškaraca i da svako treba da se podvrgne takvom testiranju prije nego što ode na ljubavni sastanak.

 

” Brzi test je u ovoj situaciji važniji od kondoma. Pristupačan je i garantuje sigurnost za oboje na sastanku. Zamislite da budemo vrlo bliski cijelo veče, da se grlimo, ljubimo i dođemo do intimnog odnosa, a da neko od nas ima kovid. To je jako opasno “– tvrdi ona, pa dodaje ” Vjerujem vakcinama, ali nismo još potpuno imuni na koronu. Ne bih rizikovala da se razbolim, a nijednom još nisam preležala ovaj virus” – kazala je Deja.

 

Ova brineta nije prvi put privukla pažnju javnosti. Ranije su brazilski mediji pisali o njoj kada je za rođendanski poklon od prijatelja dobila operaciju v*gine.