Poznata pjevačica Katarina Kača Grujić je za svoj 28. rodendan dobila stan vrijednosti 225.000 eura. Pjevačica je za taj poklon saznala na proslavi 28. rođendana, koju je sinoć organizovala na jednom beogradskom splavu.

” Kaća nije imala pojma šta joj se sprema! Njen tata Gruja i mama Biljana riješili su da joj kupe stan u Beogradu na vodi kad su nedavno posjetili Đanija, koji živi u tom elitnom naselju. Oduševili su se pogledom koji se pruža sa terase i odmah su odlučili da baš tamo skuće kćerku.” – rekao je izvor upoznat sa situacijom.

” Već poslije desetak dana kaparisali su stan od 90 kvadrata, koji košta 225.000 eura. Kaćin novi dom je na šestom spratu, ima dnevnu i tri spavaće sobe. Najviše im se dopala terasa na koju se može izaći iz dnevne i jedne spavaće sobe.” – dodaje izvor.

Kaća priznaje da jedva čeka da se osamostali ali da će joj faliti porodica.

” Devet godina sa porodicom stanujem u kući na Voždovcu, a ranije smo živjeli u stanu. Rođena sam u Beogradu i navikla sam na ovaj kraj. Ipak, treba da se osamostalim zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života. Svake nedjelje mijenjala sam hotele i krevete i u tim trenucima čeznula sam za mirom. To se malo promijenilo tokom pandemije, kada sam sve slobodno vrijeme posvećivala sestriću, a dešavalo se i da porodicu iznenadim nekim specijalitetom koji sam sama spremala. Sve to će mi nedostajati kada više ne budem u porodičnoj kući!” – rekla je Katarina.