Kako je počela Zadruga V, mešu glavnim akterima odnosno učesnicima ove sezone su Dalila i Dejan Dragojević te Filip Car. Naime, sve je ovo počelo prije tri mjeseca kada je dalila napravila skandal ispred muža Dejana i uplovila u rpmansku pred kamerama sa Filipom a zatim se u rijaliti programu i razvela.

 

Dalila je osnovnu školu završila u Tuzli, a srednju u Sarajevu. Upisala je i jedan privatni fakultet u Bijeljini, tada se preselila kod oca. Od djevojke koju svi pamte iz školski klupa, pa do one sa malih ekrana, Dalila se mnogo promijenila. Ona nije bila zadovoljna sa svojim izgledom, pa je odlučila da se podvrgne estetskim operacijama.

 

Dalila je uradila operaciju nosa i stavila je silikone u usne koje je prije ulaska u Zadrugu izvadila. Sada se na društvenim mrežama pojavila njena slika, sa mature, gdje je Dalila skoro neprepoznatljiva plavuša, u čipkastoj i providnoj uskoj haljini. “Kraljica mature Dalila Moreno”, glasi opis slike.

@zaadrugaa5 Kraljica mature Dalila Moreno 😂😂😂😢 #mladenvuletic #dalila #dalilamoreno #zadruga #zadruga5 #balkan #foryoupage #fyp #reality #zadrugaofficial ♬ original sound – ZADRUGA 5