Jedna od uspješnih pjevačica je Lepa Brena izuzetno je ambiciozna i ima puno smisla za biznis, pa je odlučila da zajedno sa Sašom Popovićem osnuje produkciju Grand. Izabrala je sjajan tajming za ovako nešto, jer su svi pjevači odmah željeli preći kod svoje poznate koleginice, pa se tako najveća imena nalaze upravo u toj muzičkoj kući. Saša i Brena su nove talente odlučili naći kroz muzički šou Zvezde Granda, koji je postao vrlo poznat.

Pjevačica ima odlične odnose sa svima, a sa njima se druži i privatno. Također ima dosta onih koji se ne slažu dobro s njom, a među njima je i Aca Lukas a on joj je bio kućni prijatelj. Brena se druži sa dosta poznatih ličnosti, pa tako je ove godine ljetovala sa Draganom Mirković u Monte Karlu. Ponekad se desi i neka nezgoda sa Lepom Brenom kao što je pričao Dragan Kojić Keba..

“Ne znam šta mu je bilo. Možda mu je Boba dao neku rakiju da proba (smijeh). Toliko puta smo bili kod njih, osjetio je vjerovatno da sam prije toga mazio svog maltezera. Morao sam da idem kod ljekara i primio sam tetanus. Ujeo me je onako poveće, snažno”rekao je Keba.