Pojavila su se dva snimka gdje Ljupka razbija njegova dva automobila, ali ona poriče da je to ona uradila. 

Ona je nakon njihove svađe posjekla ruku na razbijen prozor od auta, pa je morala na šivanje ruke.  Ljupka je otvorila svoju dušu i ispričala kroz šta je ona sve prolazila. Rekla kako je najviše boli što je 10 godina bacila sa pogrešnim čovjekom..

“Sve se desilo zbog preljube. Nakon 10 godina… Sjediš kući, planiraš brak, porodicu, djecu, i onda shvatiš da nit je predao papire za razvod braka, niti planira da se razvede, niti planira da me ostavi na miru. I još, pored svega toga, ima još dvije… I to sam saznala ne zato što sam policajac… Ja sam takav amater bila da sam kupila najjednostavniju spravu za snimanje razgovora i ubacila mu lijepo u auto. Znate koliko mi je trebalo? 24 sata da saznam pravu istinu.”– počela je pričati Ljupka.

“Ja sam iza ikonice (u njegovom novčaniku prim.aut.) stavila svoju karticu da se ne pohaba. I ja vadim moju karticu i nalećem na cijelu tablu cijalisa, gde je jedna tableta popijena, od druge ostalo pola. I samo mu bacim i cijalis i novčanik i kažem ma bravo jeba*u i ćutala sam do Beograda. Ništa mi drugo nije preostalo nego da mu stavim prisluškivač u auto, da ne pravi od mene majmuna! I dalje je tvrdio da je to laž, da on to ima za prijatelje.”

“Ja ću ovo da pregrmim. Ono što mi je najteže pada to je što sam deset godina bacila u vodu sa pogrešnim čovjekom. Da nisam mislila da je to to, ja ne bih provela sa njim ni godinu dana, a ne deset! Samo se pitam postoji li taj muškarac za mene, neko u koga mogu da se zaljubim. Trenutno nisam u toj situaciji, ali žena sam od 35 godina i ja moram da brinem o svojoj egzistenciji, moram da brinem o svemu. I dalje živim kao podstanar, nemam svoj auto, prodali su mi auto, kako bi navodno na “rent a car”-u zaradili više para, ja sam ostala i bez auta! Ja sam se stvarno nadala da će se razvesti, voljela sam ga, željela sam da imam sina sa njegovim očima! On mi nikad u životu nije rekao da želi bilo šta, ima četvoro djece, šta će mu više, sad je postao i deda!”u tablu cijalisa, gde je jedna tableta – završila je pjevačica.