Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih pjevačica, ono što je zanimljivo jeste da se pjevačica nikada nije bavila sukobima i skandalima pa tako je njen privatni život skriven od javnosti. Naime, to nas ne čudi da ne znamo da Dragana ima sestru koja se nikako nije pojavljivala u javnosti.

 

Naime, Dragana kaže da joj je pored djece i supruga Tonija, sestra najveća podrška i oslonac i da je imati sestru najveće bogatstvo koje možete dobiti od roditelja. Dušica Krumov je njeno ime, desna ruka Dragane, jer ona na televiziji ovog bračnog para obavlja sve bitne poslove, oni imaju potpuno povJerenje u nju i onaj ovlašćena da donosi sve odluke kada njima nema.

 

Mnogo se pisalo kako Dragana i Dušica niakko ne liče, pa je sada odličila otkriti kako ima još jednu sestru Biljanu koju do sada nije niko vidio. Njih dve nemaju iste roditelje, ali jako liče. “Draga moja voljena sestro Biljana, želim ti sretan rođenan i želim ti reći hvala za svu ljubav i podršku koju mi sve ove godine pružaš”, napisala je Dragana i objavila njihovu zajedničku sliku.