Suzana Žunić je 1988. godine odnijela titulu za Mis Jugoslavije , a od tada je postala meta svih muskaraca. Jedan od njih je bio i fudbaler Igor Štimac s kojim je uplovila u ljubavnu vezu.

 

 

Njih dvije su ušli u brak koji se svima činio kao idealan međutim to nije bilo tako. On je nju varao sa glumicama, misicama, pjevačicama. Njegove preljube bile su javna tajna, a ona je bila predmet podsmijeha cijele javnosti. Sve je to dostiglo vrhunac kada je uplovio u aferuu sa pjevačicom Akom Vuicom koja mu je prosula piće pred svima u lice jer nije raskrstio sa ženmom. “Veoma cijenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povrijeđena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obje jako voljele istog muškarca i vjerovale mu” ispričala je Alka jednom prilikom.

 

Suzana je nakon propalog braka pala u depresiju iz koje joj je dugo vremena trebalo da se izbavi. Ali, kada se oporavila od nesrećnog braka udala se 2015. godine za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića.