Pjevačica Andrea Čekić mnogo voli pjevača Darka Lazića tako da je zbog njega spremna na sve. Pjevačica je rekla kako bi za njega svog prijatelja, kuma i kolegu počinila i najstrašniji zločin.

” Darka volim kakav god da je i šta god radio i uradio. I to što se priča da se vratio starim porocima, da vozi brzo, da ne vodi računa, šta da kažem, on je takav i to je to. On ništa luđe ne živi od svih nas drugih. Kad se sve sabere i oduzme, ništa on ne radi drugačije od drugih. Ja ga toliko volim da čak i kada bi ubio nekog, pomogla bih mu da ga zakopa.”– rekla je Čekić.

Ova njena izjava može izazvati veliki broj sumnji da bi mogla počiniti ubistvo, ili biti pomagač u tome.

“Sa aspekta struke, ne ulazeći u to da li je u pitanju izjava koja je izrečena u šali, činjenica je da saučesnici u izvršenju krivičnog djela odgovaraju isto kao i sami izvršioci. Nekada se u praksi dešava da saučesnici dobijaju veću kaznu nego sami izvršioci. Neozbiljno je to što je pjevačica izjavila jer treba povesti računa o tome šta poznate ličnosti javno izgovaraju, s obzirom na to da oni svojim autoritetom treba da daju primjer drugima na koji način treba da se ponašaju”– kaže advokat Grgur.